Grusveje fra Leisted-Jensen

Grusvej fra Leisted-Jensen

Førstehjælp til grusveje

Når vi hos Leisted-Jensen påbegynder arbejdet med grusveje, så tager vi udgangspunkt i de 5 arbejdsfaser, som sikrer det bedste resultat fra starten.

  1. Klargøring af underlag

Vi sørger for at fjerne jord, grene og blade, inden vi går i gang med at udfører arbejdet. Dette sikrer at gruset ikke bliver blandet med bløde materialer, som suger vand til sig i stedet for at dræne det væk, det sikre en meget mere stabil vej.

  1. Vinkling af grusvejen

Ved at lave en let buet facon på vejen så den får den rette hældning ud imod grøften, hvilket leder regnvand væk fra grusvejen.

  1. Komprimering

Vi komprimerer vejen grundigt for at trykke underlaget fast og ikke mindst jævnt. Denne proces hjælper til at forhindre en hel del fremtidige huller i vejen.

  1. Toplaget

Efter vi har tromlet vejen grundigt, kører vi ler grus på i mindst 2-3 cm tykkelse. Det giver en meget stabil overflade. Den hårde overflade på ler gruset leder regnvand væk fra vejen og sikrer, at resultatet holder meget længere.

  1. Sivegrøft/nedsivningsareal

Hvis grusvejen ikke har sivegrøfter eller nedsivningsareal , hvor vandet kan samle sig væk fra vejen, sørger vi også for at grave disse, så vejen holder sig langt mere tør og afleder vandet korrekt. Det er igen en vigtig opgave, når man vil sikre en lang holdbarhed af grusvejen.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på reparation, vedligeholdelse eller nyanlæg af din grusvej.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en tryg oplevelse, som sikrer din hverdag uden store gener fremadrettet.