Professionel etablering og vedligehold af grusveje
Image DescriptionImage Description

Specialudstyr sikrer grusveje af højeste kvalitet

Grusvej.dk er en af de eneste vejentreprenører i Danmark, som råder over specialudstyr til opretning og stabilisering af grusveje. Det kraftige maskineri sikrer effektiv og korrekt behandling af vejen, så profil og form holdes i mange år.

"Vi håndterer alle typer grusveje - uanset type & størrelse"

GRUSVEJ.DK GIVER DIN GRUSVEJ DEN RETTE FORM – OG PLEJE

En korrekt anlagt grusvej holder i mange år. Med den rette pleje i endnu flere. I Danmark er det regnvandet som udfordrer de fleste grusveje. I kombination med forkert funderede underlag resulterer det i årlige ærgrelser med tilbagevendende huller og skred i vejprofilen. For ikke at tale om de omkostninger og slitage på køretøjer en dårlig grusvej afstedkommer.

Grusvej.dk har gennem mange år etableret og vedligeholdt grusveje i Danmark. Vores specialmaskiner har lagt bund for mange hundrede kilometer grusveje gennem årene. Med serviceaftaler forlænger vi levetiden på vejen, ligesom vi højner glæden ved at have en god og støvfri grusvej at færdes på.

Garanti på din grusvej

Når bærelaget har den tilstrækkelige bæreevne, vejprofilen får den rigtige facon og vandet kan afledes til rabat og nedsivningsarealet, så kan du få garanti på din grusvej ved indgåelse af en serviceaftale.

Vores service aftaler indgås individuelt, og tilbydes i forbindelse med, at vi fremsender tilbuddet på udbedring af din vej.

Her kan du se hvad en serviceaftale med grusvej.dk kan indeholde.

+4000 km anlagt
FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER
+250 Glade kunder

DE 5 BUD
- PÅ EN PERFEKT GRUSVEJ

Vandet

Bud 1

Det er i overvejende grad vand som ødelægger en grusvej. Når vand samler sig i ujævnheder i vejen, fjernes grus og materiale yderligere og større huller begynder at danne sig.

Slid på biler og dæk er også forbundet med vand, da vandet på ubehandlet veje vender småsten med den skarpe side op der resulterer i svær slid af bla. dæk på køretøjer.